Sleepwet

Referendum

Zoals u waarschijnlijk begrijpt nemen wij privacy zeer serieus. Op deze pagina geven we een kort overzicht van hoe wij de gegevens die op onze site worden ingevuld behandelen.

Wanneer u het formulier op onze site invult worden de gegevens versleuteld met public key encryption (AES+RSA). Dit betekent dat er een andere sleutel wordt gebruikt voor het versleutelen dan voor het ontsleutelen van de gegevens. De sleutel die nodig is voor het ontsleutelen wordt offline bewaard. Dit zorgt ervoor dat zelfs als onze server gehackt zou worden uw gegevens veilig zijn.

Als er op de 12e oktober 2017 genoeg handtekeningen binnengehaald zijn dan downloaden wij de versleutelde gegevens. Offline worden de bestanden ontsleuteld en gebruikt om de formulieren voor de kiesraad te printen. De gegevens worden ook niet offline bewaard.

Zodra de papieren formulieren zijn ingeleverd worden alle gegevens die zijn ingestuurd verwijderd. De gegevens zullen nooit voor iets anders gebruikt worden dan het printen van de formulieren en de formulieren zullen alleen aan de kiesraad worden overhandigd.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Marlou Gijzen via info@sleepwet.nl